ich-zapfe

Saro Isbitmaskin, Ismaskin - EB 40, med digital kontroll (40 kg/24 timer)


Artikkelnummer NEW-6832

Produsent: ich-zapfe

RRP NOK 8,962.91
NOK 8,365.58 *
Innhold 1 stykke
Klar til å leveres innen 24 timer!

* Inkl. MVA eks. forsendelse

Saro Isbitmaskin, Ismaskin - EB 40, med digital kontroll (40 kg/24 timer)

Effektiv isproduksjon

  • Saro Ice Machine EB 40 er en pålitelig og effektiv ismaskin som produserer imponerende 40 kg is per dag. Dette gjør det til et uunnværlig verktøy for cateringbedrifter, barer og restauranter som trenger en konstant tilførsel av is.
  • Med sitt effektive sirkulasjonssystem og kjølemiddel R600a garanterer denne ismaskinen rask og jevn kjøling for perfekt formede hule iskoner med en diameter på ca. Ø 28 x H 40 mm.
  • Den medfølgende slangen for fast vanntilkobling gir mulighet for kontinuerlig isproduksjon, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å gå tom for is i rushtiden.

Holdbart og lett å rengjøre

  • Laget av høykvalitets rustfritt stål, er huset til Saro Ice Machine EB 40 designet for å tåle slitasje og enkelt å rengjøre for å opprettholde hygieniske forhold i kjøkkenet.
  • Den romslige oppbevaringsbeholderen på 10 kg gir en tilstrekkelig mengde is til hele dagen, og kombinert med den imponerende kapasiteten på 40 kg, kan denne ismaskinen takle selv de travleste tidene.
  • Kompakte dimensjoner på B/D: 496/610/831 mm gir fleksibel plassering i kjøkkenet eller hvor som helst ismaskinen er nødvendig.

Intelligent digital kontroll

  • Denne ismaskinen har en intelligent digital kontroll som gir presise innstillinger og maksimal effektivitet. Dette gir brukerne full kontroll over isproduksjonen, og sikrer at ismaskinen alltid fungerer på sitt beste.
  • Brukerne kan tilpasse innstillingene og starte og stoppe isproduksjonen etter behov, slik at de alltid har tilgang til riktig mengde is, uten å kaste bort ressurser.
  • Saro Ice Machine EB 40 bruker miljøvennlig kjølemiddel R600a, noe som gjør det ikke bare en bærekraftig løsning, men også økonomisk og effektivt.

Kort sagt, Saro Ice Machine EB 40 er den ideelle ismaskinen for alle som trenger en pålitelig og effektiv isproduksjon for å holde tritt med høye krav til ismengder. Med sin robuste konstruksjon, presise digital kontroll og høye isproduksjonskapasitet, garanterer dette produktet en jevn og uavbrutt tilgang til høykvalitets is av perfekt form i enhver cateringbedrift, bar eller restaurant.

Vare-ID 453870
Betingelse
Aldersvurdering Ingen aldersbegrensning
Produsent ich-zapfe
Produksjonsland Tyskland
Innhold 1 stykke
Vekt 55000 g
Netto vekt 55000 g
dimensjoner 610×496×931mm

Rask leveranse Vi leverer raskt. Med DHL vil pakken din være med på kort tid!

topp kvalitet Toppkvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter!

Kundetilfredshet Mer enn 90% av kundene våre er fornøyde og anbefaler oss til andre.

sikkerhet Sikker netthandel med SSL-sertifikat.

Du kan også være interessert i: